Mağaza

Shop Banner

Ürün Filtreleri

View :
  • Peynirler

    Mehmet KOÇ İzmir Tulum Peyniri

    İzmir Tulum Peyniri, kendine has nefis tat ve aromasını minimum 4 ay olgunlaştırılmasıyla kazanır. Kahvaltı sofralarını, peynir tabaklarını zenginleştiren, sandviçlere lezzet katan, peynir severlerin vazgeçemediği bir peynirdir.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Taze Kaşar

    Dilimlenebilir yarı sert peynirler grubundan olan kaşar peyniri ülkemizde beyaz peynirden sonra en fazla üretilen ve sevilerek tüketilen bir süt ürünüdür. Telemenin belirli düzeyde asitleştirilmesinin ardından sıcak suda haşlanıp yoğrulması esasıyla elde edilen deliksiz ve bakteriler ile olgunlaştırılan bir peynir çeşididir.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Çeçil Peyniri

    Mehmet KOÇ Çeçil Peyniri, inek sütünden elde edilen az tuzlu, kaşar tipli bir peynirdir. Kolaylıkla liflere ayrılabilir. Çeçil Peyniri, iştah açıcı aperatiflerde, unlu mamüller yapımında, ana yemeklerde, tatlılarda ve kahvaltıda birçok şekilde kullanılır. Diğer peynirlere oranla sodyum bakımından daha zengin olan Çeçil peyniri, kemik erimesini önler. kendine has az tuzlu aroması ve yumuşak kıvamı ile ailece tüketilebilecek çocukların çok sevdiği kokusuz bir peynirdir.Mehmet KOÇ Süt tam yağlı olarak çeçil peyniri üreten nadir firmalardandır

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Klasik İnek Peyniri (Yumuşak)

    Mehmet KOÇ Klasik Yumuşak Beyaz Peynir orta tuzlu, yumuşak kıvamda, yağlı ve eski bir peynirdir. Yoğun lezzeti ile kahvaltıda tüketebileceğiniz bir üründür.İmal edilirken inek sütü kullanılmıştır. Mehmet KOÇ Klasik Yumuşak Beyaz Peynir damak zevkine ve kaliteye düşkün olanların vazgeçilmezlerindendir. Bu peyniri bir kez tattıysanız bir daha unutmanız mümkün değil.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Tereyağ

    Yemeklerinize mis gibi tereyağı kokusu ve lezzet katacak. Zenginlik ve saflığın sembolü olarak görülen tereyağı eski çağlardan beri mutfakların baş tacı olmuştur. Mehmet KOÇ Süt kalite ve güvencesi ile üretilen tereyağı ise bu geleneği devam ettiriyor. Yemeklerinizde ve kahvaltılarınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz Mehmet KOÇ Süt Geleneksel Tereyağı’nın lezzetine karşı koyamayacaksınız.

    Tereyağı eski zamanlardan beri mutfaklarımızdan çıkmayan bir gıda olarak bilinmekte
    ve et kızartmalarından özel soslara kadar her tür yemeğe katılarak yemeklere ayrı bir lezzet
    vermektedir. Sabah kahvaltılarında ekmek üstüne sürdüğümüz, kurabiyelere ve keklere
    kattığımız, yemeklerimize ayrı bir tat ve koku veren tereyağı vazgeçemediğimiz gıdalar
    arasındadır.
    Süt yağının daha dayanıklı bir ürüne dönüştürülerek tüketime sunulması çabalarının
    tarihi oldukça eskidir. Tereyağına ilişkin Batılı kaynaklarda M.Ö. 3000 olarak belirtilen ilk
    bilgilere, M.Ö. 8000’de Doğu Anadolu’da yaşamış Urartu kayıtlarında da rastlanmıştır. 19
    yy.’ın ortalarına doğru ise süte derin kaplarda kaymak bağlatma usulünün uygulanmaya
    başlanmasıyla tereyağı işletmeleri kurulmaya başlanmıştır. İlk orijinal yayıklar tahta
    malzemeden yapılmıştır. Ancak günümüzde bilim ve teknolojideki hızlı ilerlemelerin bir
    sonucu olarak bu ürünün üretiminde yeni teknolojiler kullanılmaya başlanmıştır. Böylece
    geleneksel kalıpların dışına çıkılmış, daha hızlı ve standart üretim aşamasına gelinmiştir. Süt
    ve süt ürünlerini üreten işletmelerde kaliteli ve standart tereyağı üretimi yapabilmek, gerek
    tüketici sağlığını korumak gerekse tüzük ve standartlara uygunluğu sağlamak açısından
    önemlidir. Üretim bu alanda yetişmiş elemanlar tarafından yapılmaktadır.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Örgü Peyniri

    Mehmet KOÇ örgü peyniri ile sofralarınıza lezzet katın Mehmet KOÇ Örgü Peyniri tellenen, orta tuzlu yapısıyla ailece severek tüketilir. Kahvaltılarınızdan, peynir tabaklarınıza, sofralarınıza lezzet katar.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Mihaliç Peyniri

    Mehmet KOÇ Mihaliç Peyniri Karacabey’de yapıldığından bu ilçenin eski adı olan Mihaliç adı ile anılan bir peynir çeşididir. Türk Kahvaltısı denince sofrada bulunması gereken bir peynirdir.Yöresel Türk peyniri çeşitlerinden olan Mihaliç Peyniri özgün lezzeti, sert ve gözenekli yapısı ile birçok farklı şekilde tüketilebilir. Kahvaltılarda ve diğer ana ve ara öğünlerde rahatlıkla tercih edilebilen mihaliç peyniri; tostlardan makarnalara, salatalardan hamur işlerine kadar farklı tüketim şekilleri ile öne çıkıyor.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Ezine Peyniri

    Mehmet KOÇ Ezine Peynir orta tuzlu, sert kıvamda, yağlı ve eski bir peynirdir. Yoğun lezzeti ile kahvaltıda tüketebileceğiniz bir üründür.İmal edilirken inek,Koyun,Keçi sütü kullanılmıştır.Dilim dilim kesimi ile delikli oluşu kahvaltıda hoş bir görüntü yaratacak ve lezzeti ile çerez gibi tüketeceğiniz bir ürün olacaktır. Metmet KOÇ Ezine Peyniri damak zevkine ve kaliteye düşkün olanların vazgeçilmezlerindendir. Bu peyniri bir kez tattıysanız bir daha unutmanız mümkün değil.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Klasik İnek Peyniri (Sert)

    Mehmet KOÇ Klasik Sert Beyaz Peynir orta tuzlu, sert kıvamda, yağlı ve eski bir peynirdir. Yoğun lezzeti ile kahvaltıda tüketebileceğiniz bir üründür.İmal edilirken inek sütü kullanılmıştır.Dilim dilim kesimi ile delikli oluşu kahvaltıda hoş bir görüntü yaratacak ve lezzeti ile çerez gibi tüketeceğiniz bir ürün olacaktır. Metmet KOÇ Klasik Sert Beyaz Peyniri damak zevkine ve kaliteye düşkün olanların vazgeçilmezlerindendir. Bu peyniri bir kez tattıysanız bir daha unutmanız mümkün değil.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Köy Peyniri

    Mehmet KOÇ TAM YAĞLI KÖY PEYNİRİ Kendine has lezzetlerini saymakla bitiremediğimiz Mehmet KOÇ Süt Ürünleri içerisinde hem kullanım alanı genişliği hem ideal tadı ve kıvamıyla en çok beğenilen ürünlerimizden biridir. Mehmet KOÇ Süt Ürünleri’nin geleneksel yöntemlerden yararlanırken hazırlanan Mehmet KOÇ TAM YAĞLI KÖY PEYNİRİ lezzetini mutlaka tadmanızı öneriyoruz.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Sepet Peyniri

    Mehmet KOÇ Sepet peyniri Balıkesir yöresine ait peynir çeşitidir. Mevsimine göre koyun,keçi ve inek sütünden yapılmaktadır.Yuvarlak şeklinde olup delikli ve özel olarak az tuzlu yapılmaktadır.Kaşar peynirinide andıran peynir kendine has lezzeti ve aromaya sahiptir.Ayrıca meşhur ayvalık ve susurluk tostuda bu peynirden yapılmaktadır.Bursa ve Balıkesir bölgelerinde çok rağbet gören tercih edilen bir üründür.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Klasik İnek Peyniri Orta Sert (Lokum Kıvamında)

    Mehmet KOÇ Lokum Kıvamında Klasik Beyaz Peynir orta tuzlu, orta yumuşak kıvamda, yağlı ve eski bir peynirdir. Yoğun lezzeti ile kahvaltıda tüketebileceğiniz bir üründür.İmal edilirken inek sütü kullanılmıştır.Dilim dilim kesimi ile delikli oluşu kahvaltıda hoş bir görüntü yaratacak ve lezzeti ile çerez gibi tüketeceğiniz bir ürün olacaktır. Metmet KOÇ Lokum Kıvamında Klasik Beyaz Peyniri damak zevkine ve kaliteye düşkün olanların vazgeçilmezlerindendir. Bu peyniri bir kez tattıysanız bir daha unutmanız mümkün değil.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Erzincan Tulum Peyniri

    Tulum peyniri olarak tüketime sunulan peynir çeşitleri arasında Erzincan tulum peyniri çok daha sık şekilde tüketilmektedir ve insanlar Erzincan tulum peynirinin lezzetini daha çok sevmektedir. Bunun en büyük sebeplerinden biri olarak Erzincan tulum peynirinin tadı gösterilmektedir. Tamamen damak tadına uygun bir lezzet içerisinde bulunması ve ağız içerisinde dağılarak kendisini doğallığı ile yeme zevkini insanlara sunmasından dolayı Erzincan tulum peynirinin tadı diğer tulum peynirlerinin tadına göre çok daha lezzetlidir.

    Geleneksel yöntemlerle üretimi yapılan Erzincan tulum peynirinin içerisinde kullanılan süt ürünün de farklı olması ve doğal bir şekilde beslenen hayvanlardan alınan sütün kullanılıyor olması daha iyi bir lezzete sahip olmasına imkan vermektedir. Bunun yanında Erzincan tulum peynirinin tadı dışında diğer tulum peynirlerine göre en farklı bulunan yönü ise içerisinde bulundurduğu sağlıklı besinlerdir. Erzincan tulum peyniri insan sağlığı açısından bakıldığında birçok farklı şekilde hizmet sunmaktadır.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Kaşar Loru (Böreklik)

    Kaşar Lor Peyniri veya tatlı lor olarak da bilinir. Tuz oranı %0’dır ve yağlıdır. Tuzsuz olmasından dolayı hamur işi ürünler ile beraber hoş bir uyum sağlar. Taze olduğu için çabuk bozulabilen bir peynir türüdür.

  • Peynirler

    Mehmet KOÇ Mihaliç Loru (Kahvaltılık)

    Mihaliç (Kelle) peynirinin peynir altı suyunun ısıtılmasıyla elde edilir. Protein ve kalsiyum değeri diğer süt ürünleri çeşitleri arasında en yüksek olan ürünlerdendir. Halk arasında KAYMAK LORU olarak da bilinir. Lezzet ve kıvam bakımından kaymakla ayırt etmek neredeyse imkansızdır. Taze ve tuzsuz olarak kahvaltılarınızda tüketebilir, böreklerde kullanabilirsiniz. Hiçbir tuz, katkı maddesi ve koruyucu bulunmadığı için dolap ömrü çok kısadır.

Web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu web sitesine göz atarak, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Ürün eklendi!
Ürün zaten Sepette !

Alışveriş Sepeti

close