Mehmet KOÇ Örgü Peyniri
Mehmet KOÇ örgü peyniri ile sofralarınıza lezzet katın Mehmet KOÇ Örgü Peyniri tellenen, orta tuzlu yapısıyla ailece severek tüketilir. Kahvaltılarınızdan, peynir tabaklarınıza, sofralarınıza lezzet katar.
İlgili ürünler
-
Peynirler
Mehmet KOÇ Kars Kaşarı
Kars eski kaşarı, Kars ilinin dağlarında beslenen ineklerin sütünün doğal mandıra yöntemleri ile şirdan mayası kullanılarak, en az 6 ay soğuk hava mahsenlerinde bekletilerek kendine has aromasını oluşturmaktadır. Doğallığı lezzetine yansımış olan bu peynire farkını veren de Kars ilinin yüksek rakıma sahip yaylalarıdır. 1 kg eski kaşar elde edebilmek için sütün yağ oranına göre 10-12 kg süt işlenmelidir. Eski kaşarın bir tekerleği ilk kalıba koyulduğu taze anında 14 kg ve üzeri ağırlıktadır.En az 6 aylık olgunlaştırma sürecinden sonra bu miktar 13 kg a kadar düşmektedir. Bu olgunlaşma sürecinden sonra kaşar istenilen aroma ve kıvama ulaşmış olur.olgunlaştırma süreci talebe ve kaşarın durumuna göre 6 ile 24 ay arasında değişebilir.
-
Peynirler
Mehmet KOÇ İzmir Tulum Peyniri
İzmir Tulum Peyniri, kendine has nefis tat ve aromasını minimum 4 ay olgunlaştırılmasıyla kazanır. Kahvaltı sofralarını, peynir tabaklarını zenginleştiren, sandviçlere lezzet katan, peynir severlerin vazgeçemediği bir peynirdir.
-
Peynirler
Mehmet KOÇ Keçi Peyniri %100 Doğal
Halk arasında anne sütüne en takın süt çeşidi olarak bilinir. %100 keçi sütünden yapılan keçi kelle peyniri, inek sütü peynirlerine göre daha az kalorilidir. Tuz oranı düşük, sert kıvamı ve eskitilmiş bu peynir, laktoz intolerans sorunu olan kişiler için de uygundur.
Doğal homojenize olan sütün, vitamin A, fosfor, magnezyum ve selenyum miktarı açısından anne sütüne en yakın süt olduğunu bilinir 100 gram anne sütünde kalsiyum oranı 32, inek sütünde 119, keçi sütünde 134 miligramdır. Keçi sütündeki bakteri miktarı ve yağ oranı diğer hayvanlardan daha azdır.
-
Peynirler
Mehmet KOÇ Kars Kaşarı (Koyun Sütlü)
Kars kaşarı Anadolu’da üretilen, inek ve koyun sütünden yapılan kaşar çeşididir. Kars kaşarı dünyada yapılan, yarı sert kabuklu peynirler içerisinde en lezzetlisidir.
-
Peynirler
Mehmet KOÇ Sepet Peyniri
Mehmet KOÇ Sepet peyniri Balıkesir yöresine ait peynir çeşitidir. Mevsimine göre koyun,keçi ve inek sütünden yapılmaktadır.Yuvarlak şeklinde olup delikli ve özel olarak az tuzlu yapılmaktadır.Kaşar peynirinide andıran peynir kendine has lezzeti ve aromaya sahiptir.Ayrıca meşhur ayvalık ve susurluk tostuda bu peynirden yapılmaktadır.Bursa ve Balıkesir bölgelerinde çok rağbet gören tercih edilen bir üründür.
-
Peynirler
Mehmet KOÇ Ezine Peyniri
Mehmet KOÇ Ezine Peynir orta tuzlu, sert kıvamda, yağlı ve eski bir peynirdir. Yoğun lezzeti ile kahvaltıda tüketebileceğiniz bir üründür.İmal edilirken inek,Koyun,Keçi sütü kullanılmıştır.Dilim dilim kesimi ile delikli oluşu kahvaltıda hoş bir görüntü yaratacak ve lezzeti ile çerez gibi tüketeceğiniz bir ürün olacaktır. Metmet KOÇ Ezine Peyniri damak zevkine ve kaliteye düşkün olanların vazgeçilmezlerindendir. Bu peyniri bir kez tattıysanız bir daha unutmanız mümkün değil.
Reviews
There are no reviews yet.